Ontmoet En Verre

Verborgen culinaire juweel in Zwijndrecht

Kom jij ons team versterken?

De Passie Achter En Verre

Wanneer je binnenstapt bij En Verre, voel je meteen de passie, het enthousiasme en de toewijding voor uitzonderlijke kwaliteit die Willem van En Verre al meer dan 15 jaar drijft. Met een rijke achtergrond, inclusief een ervaring bij de befaamde Librije, heeft Jan Willem van Lier de fijne kneepjes van het horecavak geleerd. Hij heeft die kennis en ervaring meegenomen naar zijn eigen culinaire avontuur: Restaurant En Verre in Zwijndrecht.

Erkenningen en Reviews

Deze liefde voor het vak is niet onopgemerkt gebleven. En Verre heeft de afgelopen jaren talloze awards in de wacht gesleept van platforms als Tripadvisor en The Fork, en schittert regelmatig tijdens de Restaurantweken. Hoewel we trots zijn op de lovende reviews, zijn we nooit tevreden met stilstand. Ons motto? Elke dag een beetje beter, want perfectie is een continue reis.

Ons Aanbod

Bij En Verre ligt de focus op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een smaakbeleving van hoogwaardige kwaliteit zonder dat het een aanslag is op je portemonnee. Ons menu weerspiegelt deze visie: verse ingrediënten, prachtige stukken vlees, en de vangst van de dag. Het is onze missie om een authentieke, maar betaalbare luxe aan te bieden, waarbij we de kunst van het echte koken vieren.

Voortdurende Groei

Bij En Verre streven we altijd naar meer – of het nu gaat om het verfijnen van onze gerechten, het verbeteren van de gastervaring of het aanscherpen van onze bedrijfsvoering. Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering, en dat is precies waar we voor gaan.

Wij nodigen u van harte uit om zelf te ervaren wat En Verre zo speciaal maakt. Tot snel! U kunt hier reserveren of ons menu bekijken.