Menu

KeuzeMenu

3 gangen voor – hoofd – na                     45       Wijnen 24

3 gangen voor – tussen – hoofd              50       Wijnen 24

4 gangen voor – tussen – hoofd – na     55       Wijnen 28

VoorGerechten

Carpaccio met peterselie dressing en bieslook, kappertjes en spekkies, pitjes en pecorino

Pate ‘encroute’ van wild zwijn met beukenzwam en krokante risotto

Geschroeide tonijn met wakame en sesam, soja en wasabi, rettich en komkommer

DunGesneden bietjes met zwarte look en gerookte amandel, geitenkaas en balsamico

TussenGerechten

Buikspek van de BBQ met zuurkool, jus van appelstroop en gebakken aardappel schuim

Krokante oesterzwammen met little gem en kimchi, tauge en hoi sinsaus

Kabeljauw met rendang en kerrie

*

HoofdGerechten

De vangst van de dag met passende bereiding

Kogelbiefstukje (Irish beef) met stilton en rode port jus

Papadum met parelcouscous en curry van kikkererwten, frisse kruiden yoghurt

Fazant met eigen jus en stoof van de dijen in romige saus van geuzeboon, uitjes, spekkies etc.

NO.86 : ‘BabyPangang’ van Iberico procureur met BBQ-Pangang-jus

Kalfsukade met gebakken eendenlever en romige jus van eekhoorntjesbrood en truffel = + 7

Uruguay grainfed ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper = + 13

Spareribs BleusHogg

*

NaGerechten

Kaasplankje, zonder toeters en bellen, gewoon kaas = + 7,50

Bavaroise van blauwe bessen en limoen, mousse van Valrhona chocola en sorbet van peer

Dessert van de chef

Heeft u een allergie ? laat het even weten aub

Geen zin om te kiezen ?

Surprise menu 4 gangen 55 wijnen 28

Surprise menu 5 gangen 65 wijnen 35

(alleen per tafel te bestellen)

En Verre creme brulee