Menu

KEUZE MENU

2 GANGEN VOOR – HOOFD – NA                            35        WIJNEN 16

3 GANGEN VOOR – HOOFD – NA                            43        WIJNEN 24

3 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD                   47        WIJNEN 24

4 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD – NA          53        WIJNEN 32

VOORGERECHTEN

Carpaccio EnVerre

little gem caesar salade met croutons, eitje en pecorino

Zalm ‘provencale’ met salade van geroosterde en gemarineerde groente en geitenkaas

Meloen met iberico ham en sake

TUSSENGERECHTEN

‘Cappuccino’ van kreeft met schuim van saffraan, rouille en croutons

Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus

peking eend met pijnboompitten en nashi peer

Arancini : Italiaanse bitterballen van truffelrisotto – met tomaat, basilicum en pecorino

HOOFDGERECHTEN

Kogelbiet met oesterzwam en spitskool, jus westmoreland

BouillaBangkok, mixed fish in massaman curry

Varkenshaasje in pancetta met romige saus van gorgonzola en peper

Sukade van Holstein-roodbont a la boeuf bourguignion afgemaakt met koreaanse bulgogi saus

Classic smokey spareribs ‘honing – sriracha’ met pecan & porc crackeling

StroganoffSteakSpies van 200gram ossenhaas en rijk gevulde stroganoff saus = + 9,50

Uruguay GF Ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper = + 13,50

DESSERTS

Kaasplankje – geen toeters en bellen, gewoon kaas !

Chocolade taartje met bosvruchten ijs

Bavaraoise van boerenkwark met mango, merengue en zure matten

Nothing fency, gewoon roomijs – warme chocoladesaus en een berg slagroom

 

 

De 6 van 67

onze 6 favorieten voor 67,-

meloen – iberico ham – sake

 zalm – gegrilde groente – geitenkaas

kreeftensoep – saffraanschuim

buikspek – kimchi – hoisinsaus

ossenhaas – gebakken eendenlever – madera – truffel

kwark – mango – zure matten

 

En Verre creme brulee