KEUZE MENU
2 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 35 WIJNEN 16
3 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 43 WIJNEN 24
3 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD 47 WIJNEN 24
4 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD – NA 53 WIJNEN 32
KEUZE MENU
2 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 35 WIJNEN 16
3 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 43 WIJNEN 24
3 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD 47 WIJNEN 24
4 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD – NA 53 WIJNEN 32
VOORGERECHTEN
Carpaccio EnVerre
little gem caesar salade met croutons, eitje en pecorino
Zalm ‘provencale’ met salade van geroosterde en gemarineerde groente en geitenkaas
Meloen met iberico ham en sake
TUSSENGERECHTEN
‘Cappuccino’ van kreeft met schuim van saffraan, rouille en croutons
Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus
peking eend met pijnboompitten en nashi peer
Arancini : Italiaanse bitterballen van truffelrisotto – met tomaat, basilicum en pecorino
HOOFDGERECHTEN
Kogelbiet met oesterzwam en spitskool, jus westmoreland
BouillaBangkok, mixed fish in massaman curry
Varkenshaasje in pancetta met romige saus van gorgonzola en peper
Sukade van Holstein-roodbont a la boeuf bourguignion afgemaakt met koreaanse bulgogi saus
Classic smokey spareribs ‘honing – sriracha’ met pecan & porc crackeling
StroganoffSteakSpies van 200gram ossenhaas en rijk gevulde stroganoff saus = + 9,50
Uruguay GF Ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper = + 13,50
DESSERTS
Kaasplankje – geen toeters en bellen, gewoon kaas !
Chocolade taartje met bosvruchten ijs
Bavaraoise van boerenkwark met mango, merengue en zure matten
Nothing fency, gewoon roomijs – warme chocoladesaus en een berg slagroom
De 6 van 67
onze 6 favorieten voor 67,-
meloen – iberico ham – sake
zalm – gegrilde groente – geitenkaas
kreeftensoep – saffraanschuim
buikspek – kimchi – hoisinsaus
ossenhaas – gebakken eendenlever – madera – truffel
kwark – mango – zure matten