Menu

November Menu

3 gangen         voor – hoofd – na                 € 42,50       passende wijnen € 22,50

3 gangen voor – tussen – hoofd                   € 44,50       passende wijnen € 22,50

4 gangen         voor – tussen – hoofd – na  € 52,50       passende wijnen € 30,00

VoorGerechten

  • Carpaccio met peterselie dressing, kappertjes, spek, pitjes en pecorino
  • TsjaSieuw van gerookte zalm met wakame en rettich, komkommer, sesam en soja dressing
  • Terrine de campagne van haas met salade van bietjes en appel, beukenzwam en pittige augurk
  • Dungesneden knolselderij met bieslook, mostarda van peer en oude brokkelkaas
  • In bosvruchtenthee gemarineerde hertenlende met pastinaak, abrikoos en cassis

TussenGerechten

  • Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus
  • Soep van pompoen met geitenkaas en truffel
  • CullenSkink ‘Quiche’ met gesmoorde uien en spek, hake, en gerookte paling

HoofdGerechten

  • Knolselderij vd BBQ met paddenstoelen, truffel en oloroso sherry
  • Schol met pompoen en eryngii, hazelnoot en jus van rode wijn en kappertjes
  • “GadoGado” van zacht gegaarde boerderij kip met saus van pinda en kokos.
  • Spareribs Classic smokey OF WinterAppel & BlackPepper
  • Stoverij van hert en haas in Mexicaanse mole met wortel, gember en bonnefemme
  • SteakSpies van malse ossenhaas en romige jus van champignons en blauwe kaas =+€ 9,50
  • Hert ‘sukiyaki’ met gepofte aubergine en bimi, Thaise basilicum en jus met sambal badjak =+€ 9,50
  • Uruguay grainfed ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper =+€ 13,50

NaGerechten

  • Kaasplankje, geen toeters en bellen, gewoon kaas !
  • Pannacotta met witte chocola, bramen en basilicum
  • TiramiSoes : lange soes met chocola en tiramisu van hazelnoot, roomijs en limoncello
  • Bread&Butterpudding van Friesch suikerbrood met Achelse blauwe en sorbet van banaan

Heeft u een allergie ? Laat dit even weten aub

En Verre creme brulee