KeuzeMenu
3 gangen voor – hoofd – na 45 Wijnen 24
3 gangen voor – tussen – hoofd 50 Wijnen 24
4 gangen voor – tussen – hoofd – na 55 Wijnen 28
VoorGerechten
Carpaccio met peterselie dressing en bieslook, kappertjes en spekkies, pitjes en pecorino
Pate ‘encroute’ van wild zwijn met beukenzwam en krokante risotto
Geschroeide tonijn met wakame en sesam, soja en wasabi, rettich en komkommer
DunGesneden bietjes met zwarte look en gerookte amandel, geitenkaas en balsamico
TussenGerechten
Buikspek van de BBQ met zuurkool, jus van appelstroop en gebakken aardappel schuim
Krokante oesterzwammen met little gem en kimchi, tauge en hoi sinsaus
Kabeljauw met rendang en kerrie
*
HoofdGerechten
De vangst van de dag met passende bereiding
Kogelbiefstukje (Irish beef) met stilton en rode port jus
Papadum met parelcouscous en curry van kikkererwten, frisse kruiden yoghurt
Fazant met eigen jus en stoof van de dijen in romige saus van geuzeboon, uitjes, spekkies etc.
NO.86 : ‘BabyPangang’ van Iberico procureur met BBQ-Pangang-jus
Kalfsukade met gebakken eendenlever en romige jus van eekhoorntjesbrood en truffel = + 7
Uruguay grainfed ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper = + 13
Spareribs BleusHogg
*
NaGerechten
Kaasplankje, zonder toeters en bellen, gewoon kaas = + 7,50
Bavaroise van blauwe bessen en limoen, mousse van Valrhona chocola en sorbet van peer
Dessert van de chef
Heeft u een allergie ? laat het even weten aub
Geen zin om te kiezen ?
Surprise menu 4 gangen 55 wijnen 28
Surprise menu 5 gangen 65 wijnen 35
(alleen per tafel te bestellen)