ChefsMenu
6 gangen € 66,- passende wijnen € 44,-
6 gangen € 66,- passende wijnen € 44,-
Gerookte eend met pastinaak en abrikoos, creme van eendenlever en cassis
Papadum met tonijn en parmezaan, wasabi en limoen
Gepofte pompoen met geitenkaas en pistache, rode curry en courgette
Grote garnalen met paksoy en saus van kreeft en Singapore chili
Rubia Gallega ossenhaas met jus van madeira, paddenstoelen en truffel
Mousse van aardbei en Griekse yoghurt met witte chocola en basilicum
frisse peterselie dressing en spekkies, bieslook, kappertjes, pitjes en pecorino
Aan tafel verteld
onze spareribs :
Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka
van Rubia Galega rund uit Galicie, Noord Spanje met gebakken eendenlever en madeira-truffeljus
Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.
op de BBQ geroosterde paddenstoelen met gyros kruiden, griekse salade met feta, pita broodje en tzatziki
200gram ossenhaas en grote garnalen met hawaiiaanse teriyaki saus en ceaser salade
Italiaanse spekrollade met geroosterde groente en eigen jus
Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.
Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso