Menu

December Menu

  • 3 gangen         voor – hoofd – na                 € 42,50       passende wijnen € 22,50
  • 3 gangen          voor – tussen – hoofd         € 47,50       passende wijnen € 22,50
  • 4 gangen         voor – tussen – hoofd – na  € 52,50       passende wijnen € 30,00

VoorGerechten

  • Carpaccio “EnVerre”
  • Gerookte forel met aardappelsalade, komkommer, dille en hollandaise
  • Terrine van wild zwijn met balsamico, gemarineerde paddenstoelen en risotto
  • Knolselderij met gerookte paprika en zwarte aioli, cashewnoten, bieslook en manchego

TussenGerechten

  • Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus
  • Garnalen in tempura met fijne groente en romige cognac saus
  • Soep van pompoen met geitenkaas en rode curry

HoofdGerechten

  • Classic Smokey BBQspareribs.
  • Vangst van de dag met passende bereiding.
  • Ribeye van iberico varken met stoof van de nek met winter-appel-BBQjus
  • Champignons ‘Bourguignon’ met div. groente gestoofd in jus van rode wijn en knolselderij
  • Hert met stoof van de bout, zoete aardappel, eekhoorntjesbrood =+€ 9,50
  • SteakSpies met romige saus van groene peper =+€ 9,50
  • Uruguay ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper =+€ 13,50

Nagerechten

  • Kaasplankje, geen toeters en bellen, gewoon kaas
  • Tiramisu van hazelnoot en chocola met mokka schuim, ijs en slagroom
  • Spaanse cheesecake met sinaasappel en vanille
  • Pannacotta met bramen, basilicum en witte chocola
En Verre creme brulee