Menu

KEUZE MENU

2 GANGEN VOOR – HOOFD – NA                            35        WIJNEN 16

3 GANGEN VOOR – HOOFD – NA                            43        WIJNEN 24

3 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD                   47        WIJNEN 24

4 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD – NA          53        WIJNEN 32

VOORGERECHTEN

Carpaccio EnVerre

Tonijn met gerookte paling en coquille met avocado en limoen, jalapeno en ui

Geroosterde groentes met gerookte ribeye, geitenkaas en balsamico dressing

bietjes met aardbei, burrata en zwarte knoflook

TUSSENGERECHTEN

Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus

Asperges met iberico ham, ei en tomaat

Arancini : Italiaanse bitterballen van truffelrisotto – met tomaat, basilicum en pecorino

HOOFDGERECHTEN

Kogelbiet met portjus en stilton, pecannoten en shiitake

Dorade met ‘gado gado’ en boemboe pepesan

Mixed piggy : buikspek – spareribs en pulled porc

Franse maishoen met bloemkool en vadouvan

StroganoffSteakSpies van 200gram ossenhaas en rijk gevulde stroganoff saus = + 9,50

Uruguay GF Ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper = + 13,50

DESSERTS

Kaasplankje – geen toeters en bellen, gewoon kaas !

appel crumble met kaneel ijs en vanille schuim

Pannacotta van griekse yoghurt met mango, yuzu en lychee

Nothing fency, gewoon roomijs – warme chocoladesaus en een berg slagroom

En Verre creme brulee