December Menu
- 3 gangen voor – hoofd – na € 42,50 passende wijnen € 22,50
- 3 gangen voor – tussen – hoofd € 47,50 passende wijnen € 22,50
- 4 gangen voor – tussen – hoofd – na € 52,50 passende wijnen € 30,00
VoorGerechten
- Carpaccio “EnVerre”
- Gerookte forel met aardappelsalade, komkommer, dille en hollandaise
- Terrine van wild zwijn met balsamico, gemarineerde paddenstoelen en risotto
- Knolselderij met gerookte paprika en zwarte aioli, cashewnoten, bieslook en manchego
TussenGerechten
- Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus
- Garnalen in tempura met fijne groente en romige cognac saus
- Soep van pompoen met geitenkaas en rode curry
HoofdGerechten
- Classic Smokey BBQspareribs.
- Vangst van de dag met passende bereiding.
- Ribeye van iberico varken met stoof van de nek met winter-appel-BBQjus
- Champignons ‘Bourguignon’ met div. groente gestoofd in jus van rode wijn en knolselderij
- Hert met stoof van de bout, zoete aardappel, eekhoorntjesbrood =+€ 9,50
- SteakSpies met romige saus van groene peper =+€ 9,50
- Uruguay ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper =+€ 13,50
Nagerechten
- Kaasplankje, geen toeters en bellen, gewoon kaas
- Tiramisu van hazelnoot en chocola met mokka schuim, ijs en slagroom
- Spaanse cheesecake met sinaasappel en vanille
- Pannacotta met bramen, basilicum en witte chocola