Menu

KeuzeMenu

Menu

v.a. woensdag kunt u hier ons nieuwe maand menu ontdekken

À la carte

Voorgerechten

Paling & eendenlever
gerookte IJsselmeer paling en eendenlever met bietjes, sinaasappel en ouwe wijven koek
€ 21,50
Carpaccio EnVerre

frisse peterselie dressing en spekkies, bieslook, kappertjes, pitjes en pecorino

€ 14,95
Paletta Jamon Cebo de Iberico
pata negra ham met manchego, tomaat en amandeltjes
€ 21,95
NoriRol
gerookte ribeye en salade van rivierkreeft en kimchi
€ 14,95
Buikspek

Met little gem sla en kimchi, bosui en hoisinsaus

€ 14,95

of menu + 5,-

À la carte

Hoofdgerechten

Vangst van de Dag

Aan tafel verteld

€dagprijs
De Butchers Special

aan tafel verteld

€dagprijs
Our Famous Spareribs

Low & Slow – langzaam gegaarde spareribs van de green egg

naar keuze : BleusHogg – Sweet&Spicy of Classic Smokey BBQsaus

€ 21,50
StroganoffSteakSpies

Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka

€ 29,50
Uruguay Grainfed Ribeye steak

Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.

€ 37,50
En Verre creme brulee

À la carte

Nagerechten

Kaasplankje

Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.

€ 14,50
EclairDameBlanche

Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso

€ 8,95
volgende
week nieuwe desserts
€ 9,50
nieuwe
desserts zijn in de maak
€ 10,50
Dessert van de chef

Ons favoriete dessert!

€ 8,95