KEUZE MENU
2 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 35 WIJNEN 16
3 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 43 WIJNEN 24
3 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD 47 WIJNEN 24
4 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD – NA 53 WIJNEN 32
KEUZE MENU
2 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 35 WIJNEN 16
3 GANGEN VOOR – HOOFD – NA 43 WIJNEN 24
3 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD 47 WIJNEN 24
4 GANGEN VOOR – TUSSEN – HOOFD – NA 53 WIJNEN 32
VOORGERECHTEN
Carpaccio EnVerre
Tonijn met gerookte paling en coquille met avocado en limoen, jalapeno en ui
Geroosterde groentes met gerookte ribeye, geitenkaas en balsamico dressing
bietjes met aardbei, burrata en zwarte knoflook
TUSSENGERECHTEN
Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus
Asperges met iberico ham, ei en tomaat
Arancini : Italiaanse bitterballen van truffelrisotto – met tomaat, basilicum en pecorino
HOOFDGERECHTEN
Kogelbiet met portjus en stilton, pecannoten en shiitake
Dorade met ‘gado gado’ en boemboe pepesan
Mixed piggy : buikspek – spareribs en pulled porc
Franse maishoen met bloemkool en vadouvan
StroganoffSteakSpies van 200gram ossenhaas en rijk gevulde stroganoff saus = + 9,50
Uruguay GF Ribeye met jus van rode wijn en Javaanse lange peper = + 13,50
DESSERTS
Kaasplankje – geen toeters en bellen, gewoon kaas !
appel crumble met kaneel ijs en vanille schuim
Pannacotta van griekse yoghurt met mango, yuzu en lychee
Nothing fency, gewoon roomijs – warme chocoladesaus en een berg slagroom