EnVerre@home met kerst

forumGeen reacties

Bestellen kan tot 14 december – afhalen 24 december – tijd in overleg

KerstMenu

brood om zelf af te bakken

room en kruidenboter

3 bites en 1 amuse

Instructies

*

Terrine van wild zwijn uit de Eifel

Balsamico parels, arancini en pikante champignons in yuzu – kosho

&

Kabeljauw

Fijne groente en aromatische bouillon van citroengras – laos en limoenblad

&

RoodBaars & Buikspek

saus van kreeft en rode curry

&

Chinees Flensje

Gekonfijte eend – hoi sinsaus – komkommer

&

WildStoof

Rode kool – aardappel puree – stilton

&

Tartelet

Witte chocola en yoghurtlikeur

Blauwe bessen en citroen

Menu prijs 69pp

Min. 2 personen

of

GourmetSchotel

Brood om zelf af te bakken

Room en kruidenboter

amuse – 3 recepten

gesneden uitjes, champignons, paprika

ontbijtspekkies, lente ui, rode pepertjes

little gem sla, kimchi, zoetzure tauge, aardappelsalade, coleslaw

BBQsaus, jalapeno mayo, knoflooksaus

Cocktailsaus, truffelmayo, pindasaus, hoi sinsaus, slasaus, basis jus, koksroom

&

mini burgertjes, steak, sate spiesjes, shoarma reepjes, varkenshaas biefstukjes, lamsspiesje, buikspek, grote garnalen, mini worstjes, pulled porc, kipfiletjes

&

dessert van de chef

min. 4 personen

45,- pp

We hebben nog veel meer lekkers voor thuis

bel of mail even dan sturen we u het bestelformulier

Vorig bericht
9 november Whisky & Bites
Volgend bericht
En Verre verkozen tot lekkerste restaurant door de ZwijndrechtApp!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan