Bestellen kan tot 14 december – afhalen 24 december – tijd in overleg
KerstMenu
brood om zelf af te bakken
room en kruidenboter
3 bites en 1 amuse
Instructies
*
Terrine van wild zwijn uit de Eifel
Balsamico parels, arancini en pikante champignons in yuzu – kosho
&
Kabeljauw
Fijne groente en aromatische bouillon van citroengras – laos en limoenblad
&
RoodBaars & Buikspek
saus van kreeft en rode curry
&
Chinees Flensje
Gekonfijte eend – hoi sinsaus – komkommer
&
WildStoof
Rode kool – aardappel puree – stilton
&
Tartelet
Witte chocola en yoghurtlikeur
Blauwe bessen en citroen
Menu prijs 69pp
Min. 2 personen
of
GourmetSchotel
Brood om zelf af te bakken
Room en kruidenboter
amuse – 3 recepten
gesneden uitjes, champignons, paprika
ontbijtspekkies, lente ui, rode pepertjes
little gem sla, kimchi, zoetzure tauge, aardappelsalade, coleslaw
BBQsaus, jalapeno mayo, knoflooksaus
Cocktailsaus, truffelmayo, pindasaus, hoi sinsaus, slasaus, basis jus, koksroom
&
mini burgertjes, steak, sate spiesjes, shoarma reepjes, varkenshaas biefstukjes, lamsspiesje, buikspek, grote garnalen, mini worstjes, pulled porc, kipfiletjes
&
dessert van de chef
min. 4 personen
45,- pp
We hebben nog veel meer lekkers voor thuis
bel of mail even dan sturen we u het bestelformulier