Menu

Menu

3 gangen voor – hoofd – na                  43     wijnen 24

3 gangen voor – tussen – hoofd           47     wijnen 24

4 gangen voor – tussen – hoofd – na    53     wijnen 32

Pekelvlees met eendenlever en ouwe wijvenkoek met appel en pruim

Carpaccio enverre

Papadum met gerookte zalm en mango, avocdo en rode curry

Tartaar van rode biet met granaatappel en cranberry, creme fraiche en prei

*

Asperges en iberico ham, tomaat en ei

Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus

Arancini : Italiaanse bitterballen met truffel risotto, tomaat en parmezaan

*

Vangst van de dag met passende bereiding

kogelbiet met stilton en pecannoten, paddenstoeltjes en portjus

Zachte boerderij kip met ravioli van kreeft en jus van ‘bouillabaisse

MixedPiggy : spareribs – buikspek – pulled porc

Sukade met truffel jus en asperges met Zwolse mosterd

Uruguay grainfed ribeye met jus van rode wijn en javaanse lange peper + 13

Stroganoff steakspies, malse ossenhaas en klassieke stroganoffsaus + 9

 

kaasplankje + 5,-

‘Dubai’  van pistache en chocola, kataiffi deeg en abrikoos

Aardbeien met witte chocola en limoenblad

Ouderwets roomijs met chocolade saus en een berg slagroom

Dessert vd chef

En Verre creme brulee