Menu
Menu
v.a. woensdag kunt u hier ons nieuwe maand menu ontdekken
À la carte
Voorgerechten
Paling & eendenlever
gerookte IJsselmeer paling en eendenlever met bietjes, sinaasappel en ouwe wijven koek
€ 21,50
Carpaccio EnVerre
frisse peterselie dressing en spekkies, bieslook, kappertjes, pitjes en pecorino
€ 14,95
Paletta Jamon Cebo de Iberico
pata negra ham met manchego, tomaat en amandeltjes
€ 21,95
NoriRol
gerookte ribeye en salade van rivierkreeft en kimchi
€ 14,95
Buikspek
Met little gem sla en kimchi, bosui en hoisinsaus
€ 14,95
of menu + 5,-
À la carte
Hoofdgerechten
Vangst van de Dag
Aan tafel verteld
€dagprijs
De Butchers Special
aan tafel verteld
€dagprijs
Our Famous Spareribs
Low & Slow – langzaam gegaarde spareribs van de green egg
naar keuze : BleusHogg – Sweet&Spicy of Classic Smokey BBQsaus
€ 21,50
StroganoffSteakSpies
Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka
€ 29,50
Uruguay Grainfed Ribeye steak
Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.
€ 37,50
À la carte
Nagerechten
Kaasplankje
Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.
€ 14,50
EclairDameBlanche
Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso
€ 8,95
volgende
week nieuwe desserts
€ 9,50
nieuwe
desserts zijn in de maak
€ 10,50
Dessert van de chef
Ons favoriete dessert!