Menu

17,5 jaar !!!

ja u leest het goed, wij bestaan deze maand 17,5 jaar !!

Om dit te vieren hebben wij een speciaal keuze menu gemaakt met de 17 lekkerste gerechten van de afgelopen 17,5 jaar. U kunt het zelf uw menu samenstellen, de gerechtjes hebben het formaat van een voor / tussengerecht, zo is het mogelijk om meerdere gerechtjes te kiezen en te proeven.

  • 3 gerechtjes € 37,50             Wijnen € 22,50
  • 4 gerechtjes € 44,00             Wijnen € 30,50

incl. Brood – boter – amuse en een jubileum bubbel met of zonder alcohol

2012  Pekelvlees met eendenlever en salade van bietjes met garnaaltjes*

2011  Carpaccio “EnVerre” : peterselie dressing–spekkies–pitjes–kappertjes–pecorino

2022  Dungesneden knolselderij met gemarineerde peer, bieslook en oude kaas

2017  Pittige tartaar van tonijn, gerookte paling en coquille met schuim van mais*

2020  Krokante bloemkool met pinda en groene curry

2016  Gerookte paling met dadels en zuurkool

2019  Op lage temperatuur gegaarde zalm met frisse komkommer en appel, mosterd dille

2018  Soepje van pompoen met geitenkaas en truffel

2023  TomKhaKai met fijne groente, kip en garnalen

2013  Buikspek met little gem, kimchi en hoisinsaus*

2015  Grote garnalen met romige saus van kreeft en Singapore chili

2014  Chinese flensjes met gekonfijte eend, komkommer en hoisinsaus*

2021  LOCKDOWN! briochebroodje – hamburger – kaas – spek – BBQsaus

2010  Classic smokey spareribs !, coleslaw

2024  USA beef entrecote met parmezaan en paddenstoelen, hazelnoot en truffeljus

2008  DameBlanche – roomijs – chocoladesaus en slagroom

2009  Tiramisu van hazelnoot en chocola met ijs en slagroom

2007  Kaasplankje, in 2007 hadden we nog geen keuken

À la carte

Voorgerechten

ivm het jubileum menu hebben wij deze maand geen a la carte menu
€ 15,95
Carpaccio EnVerre

frisse peterselie dressing en spekkies, bieslook, kappertjes, pitjes en pecorino

€ 14,95
soep van pompoen

met geitenkaas en rode curry

€ 9,50
Buikspek
natuurlijk ons buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus
€ 15,95

À la carte

Hoofdgerechten

Vangst van de Dag

Aan tafel verteld

€dagprijs
Our Famous Spareribs

onze spareribs :

  • Sweet maple en pecan
  • Baby Pangang
  • Classic smokey
  • BleusHogg
€ 22,50
StroganoffSteakSpies

Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka

€ 29,50
Tournedos rossini

van Rubia Galega rund uit Galicie, Noord Spanje met gebakken eendenlever en madeira-truffeljus

€ 39,50
Uruguay Grainfed Ribeye steak

Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.

€ 37,50
Paddenstoelen ‘gyros’

op de BBQ geroosterde paddenstoelen met gyros kruiden, griekse salade met feta, pita broodje en tzatziki

€ 19,95
Surf & Turf

200gram ossenhaas en grote garnalen met hawaiiaanse teriyaki saus en ceaser salade

€ 35,50
Porchetta

Italiaanse spekrollade met geroosterde groente en eigen jus

€ 24,50
En Verre creme brulee

À la carte

Nagerechten

Kaasplankje

Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.

€ 14,50
EclairDameBlanche

Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso

€ 8,95
Onze snickert
chocolade brownie met creme van pinda en chocolade ganache, bonbon van gebakken banaan en witte chocola, ijs van haagse hopjes en witte chocola met karamel
€ 9,50
Lente Tiramisu
aardbei – limoncello en ijs van yoghurt en basilicum
€ 9,50
I-mac
tartelette gevuld met compote van gebakken appel en rozijntjes, creme van witte chocola en vanille en mousse van appel-kaneel thee, roomijs en slagroom
€ 9,50