Menu

Menu v.a. 18 september

Menu

Tomaat met gebrande sesam en radijs

Eendenlever & rode biet

Krabsalade met avocado, karnemelk en macadamia

*

Gemarineerde kalfslende met venkel, tomaat en Castelmagno kaas

*

Kabeljauw in aromatische bouillon van citroengras, laos en limoenblad

*

Roodbaars en Buikspek met jus van kreeft en rode curry

*

WildZwijn uit de Eifel met paddenstoelen en jus van dornfelder

*

Kaas

geen toeters en bellen, gewoon kaas

*

Tartelette met mousse van witte chocola en yoghurt, citroen en blaawe bessuh

Menu ZONDER kaas 69        wijnen 35

Menu MET        kaas 75        wijnen 45

 

3 gangen weekmenu 44 Wijnen 22

Entree du Jour

&

Vangst van de dag

Of

ButchersSpecial

&

Dessert vd chef

VoorGerechten

Carpaccio ‘EnVerre’                         15

Eendenlever krullen                          9

Peterselie, pitjes, spek, kappertjes, pecorino

Krabsalade                                          16

Avocado, appel, karnemelk, macadamia

Gegrilde groente                             15

Tomaat, mozzarella, basilicum, balsamico

Buikspek                                            15

Little gem, kimchi, hoi sin saus

HoofdGerechten

Vangst van de dag                           dagprijs

Butchers Special                               dagprijs

Spareribs                                          24

BluesHogg of SweetHoney&Sriracha

Massaman curry                                23

Kriel, div. groentes, naan en frisse salade

StroganoffSpies                                32

250gr. Ossenhaas, stroganoffsaus

Uruguay GrainfedRbeye                  42

Jus van rode wijn en Javaanse lange peper

WeLoveMeat per 2 pers. 100

AntiPasti

&

Bistecca Fiorentinna (ca 1,3kg)

zeezout, rozemarijn en zwarte peper, jus

&

Dessert vd chef

 

voor de liefhebbers :

  • 9 november 14.15uur : Whisky middag, samen met onze expert schenken we u een aantal bijzondere whisky’s en daarbij koken we een paar leuke verassende – passende gerechtjes.
  • Onze Wild avonden en middagen : we serveren u een uitgebreid menu met div. bereidingen van wild, klassiekers maar natuurlijk ook met onze eigen twist, de lekkerste wijnen uit ons rek en de avond is compleet, de reserveringen gaan vrij snel dus wilt u hier bij zijn …..reserveer meteen via onze site

21 november : VOL

22 november : VOL

23 november : 14.15uur

28 november : VOL !!

29 november : VOL !!

30 november : 14.15uur

2e kerstdag 5 gangen menu keuze vis/ vlees/ vega :  vol

En Verre creme brulee