Menu v.a. 18 september
Menu
Tomaat met gebrande sesam en radijs
Eendenlever & rode biet
Krabsalade met avocado, karnemelk en macadamia
*
Gemarineerde kalfslende met venkel, tomaat en Castelmagno kaas
*
Kabeljauw in aromatische bouillon van citroengras, laos en limoenblad
*
Roodbaars en Buikspek met jus van kreeft en rode curry
*
WildZwijn uit de Eifel met paddenstoelen en jus van dornfelder
*
Kaas
geen toeters en bellen, gewoon kaas
*
Tartelette met mousse van witte chocola en yoghurt, citroen en blaawe bessuh
Menu ZONDER kaas 69 wijnen 35
Menu MET kaas 75 wijnen 45
3 gangen weekmenu 44 Wijnen 22
Entree du Jour
&
Vangst van de dag
Of
ButchersSpecial
&
Dessert vd chef
VoorGerechten
Carpaccio ‘EnVerre’ 15
Eendenlever krullen 9
Peterselie, pitjes, spek, kappertjes, pecorino
Krabsalade 16
Avocado, appel, karnemelk, macadamia
Gegrilde groente 15
Tomaat, mozzarella, basilicum, balsamico
Buikspek 15
Little gem, kimchi, hoi sin saus
HoofdGerechten
Vangst van de dag dagprijs
Butchers Special dagprijs
Spareribs 24
BluesHogg of SweetHoney&Sriracha
Massaman curry 23
Kriel, div. groentes, naan en frisse salade
StroganoffSpies 32
250gr. Ossenhaas, stroganoffsaus
Uruguay GrainfedRbeye 42
Jus van rode wijn en Javaanse lange peper
WeLoveMeat per 2 pers. 100
AntiPasti
&
Bistecca Fiorentinna (ca 1,3kg)
zeezout, rozemarijn en zwarte peper, jus
&
Dessert vd chef
voor de liefhebbers :
- 9 november 14.15uur : Whisky middag, samen met onze expert schenken we u een aantal bijzondere whisky’s en daarbij koken we een paar leuke verassende – passende gerechtjes.
- Onze Wild avonden en middagen : we serveren u een uitgebreid menu met div. bereidingen van wild, klassiekers maar natuurlijk ook met onze eigen twist, de lekkerste wijnen uit ons rek en de avond is compleet, de reserveringen gaan vrij snel dus wilt u hier bij zijn …..reserveer meteen via onze site
21 november : VOL
22 november : VOL
23 november : 14.15uur
28 november : VOL !!
29 november : VOL !!
30 november : 14.15uur
2e kerstdag 5 gangen menu keuze vis/ vlees/ vega : vol