Menu

KeuzeMenu

3 gangen 44   (v-h-n)             Wijnen 22

3 gangen 49   (v-t-h)              Wijnen 22

4 gangen 54   (v-t-h-n)          Wijnen 28

Pate EnCroute van WildZwijn

pittige beukenzwam in yuzu kosho, truffel risotto en vijgen balsamico

Alexander loersch riesling feinherb, moezel, Duitsland

-. of .-

WadorfSalade

met noordzee krab en avocado, macadamia en yuzu, hangop en de hand van boeddha

Laposa Szurkebarat, badascony, Hongarije

-. of .-

SomTum

Thaise groente salade met fris-pittige dressing, cashewnoten en krokante oesterzwam

Weingut bernhard Riesling & gewurztraminer, Flonheim, Duitsland

*

-. TussenGerechten .-

*

Buikspek

Little gem sla, kimchi en hoi sinsaus

Chateau Saint Roche Orange, Maury, Languedoc, Frankrijk

-. of .-

Cappuccino

Bisque van kreeft met schuim van saffraan

Chateau de Chemilly, Chablis, Frankrijk

*

-. HoofdGerechten .-

*

Papadum

Pittige groente curry met kikkerewten en parelcouscous, frisse kruiden yoghurt en vadouvan

Sula Vineyards Dindori Shiraz, India

-. of .-

Warme Zalm

Warm gerookt op de BBQ met bimi, paddenstoelen en pecan, blauwe kaas en beurre rouge

Raddeck Spatburgunder, Nierstein, Rheinhessen, Duitsland

-. of .-

SteakSpies

150gram malse ossenhaas met ouderwetse romige pepersaus

Chateau Tartuguiere, cabernet franc / sauvignon – merlot,  Medoc, Frankrijk

*

-. Dessert .-

*

CrepeSuzette 2.0

Flensjes met sinaasappel en saus van sinaasappel en grand marnier

Gekarameliseerde walnoten en ijs van kardemom

Dessertwijn

 

A la Carte

            Anti Pasti voor 2 .                                                                                                 25      

div. hammetjes, vleeswaren en worst met passende garnituren

            Carpaccio EnVerre                          extra krullen eendenlever 9,-                                15

Peterselie dressing, kappertjes, pitjes en spek, bieslook en pecorino

WaldorfSalade                                                                                                      17      

NoordZeeKrab, avocado, macadamia, yuzu, hangop en de hand van Boeddha

Buikspek                                                                                                                15

Little gem sla, kimchi en hoi sin saus

HoofdGerechten

De vangst van de dag met passende bereiding                                              dagprijs

De ButchersSpecial met passende bereiding                                                 dagprijs

Spareribs                                                                                                                23

ClassicSmokey – BleusHogg of Sweet&Spicy

SchnitzelMaasplein                                                                                              23

250gram met romige jager saus met champignons, uien en spekkies 

Hert                                                                                                                        35

Gegrilde spies van de rugfilet en ‘pulled’ hert van de sukade met parelcouscous en    fijne groente, eigen jus en schuim van vadouvan

SteakSpies                                                                                                             33

250gram malse ossenhaas en ouderwets romige pepersaus

 

Ribeye                                                                                                                    42

350gram uruguay grainfed beef met jus van rode wijn en Javaanse lange peper

NaGerechten

Kaasplank                                                                                                              15

Geen toeters en bellen, gewoon kaas !!

CrepeSuzette 2.0                                                                                                 9

Flensjes en sinaasappel met saus van sinaasappel en grandmarnier,         gekarameliseerde walnoten en roomijs van kardemom

Tiramisu                                                                                                                 9

Van hazelnoot en chocola met mokkaschuim, klein vleugje limoncello en roomijs

Dessert van de chef                                                                                                        9

De creatie van onze sas

 

Wilt u hier een passende wijn bij ?

BOBglas v.a 3,75    VOLglas v.a. 7,50

 

Heeft u een allergie, laat dit even weten aub

En Verre creme brulee