KeuzeMenu
3 gangen 44 (v-h-n) Wijnen 22
3 gangen 49 (v-t-h) Wijnen 22
4 gangen 54 (v-t-h-n) Wijnen 28
Pate EnCroute van WildZwijn
pittige beukenzwam in yuzu kosho, truffel risotto en vijgen balsamico
Alexander loersch riesling feinherb, moezel, Duitsland
-. of .-
WadorfSalade
met noordzee krab en avocado, macadamia en yuzu, hangop en de hand van boeddha
Laposa Szurkebarat, badascony, Hongarije
-. of .-
SomTum
Thaise groente salade met fris-pittige dressing, cashewnoten en krokante oesterzwam
Weingut bernhard Riesling & gewurztraminer, Flonheim, Duitsland
*
-. TussenGerechten .-
*
Buikspek
Little gem sla, kimchi en hoi sinsaus
Chateau Saint Roche Orange, Maury, Languedoc, Frankrijk
-. of .-
Cappuccino
Bisque van kreeft met schuim van saffraan
Chateau de Chemilly, Chablis, Frankrijk
*
-. HoofdGerechten .-
*
Papadum
Pittige groente curry met kikkerewten en parelcouscous, frisse kruiden yoghurt en vadouvan
Sula Vineyards Dindori Shiraz, India
-. of .-
Warme Zalm
Warm gerookt op de BBQ met bimi, paddenstoelen en pecan, blauwe kaas en beurre rouge
Raddeck Spatburgunder, Nierstein, Rheinhessen, Duitsland
-. of .-
SteakSpies
150gram malse ossenhaas met ouderwetse romige pepersaus
Chateau Tartuguiere, cabernet franc / sauvignon – merlot, Medoc, Frankrijk
*
-. Dessert .-
*
CrepeSuzette 2.0
Flensjes met sinaasappel en saus van sinaasappel en grand marnier
Gekarameliseerde walnoten en ijs van kardemom
Dessertwijn
A la Carte
Anti Pasti voor 2 . 25
div. hammetjes, vleeswaren en worst met passende garnituren
Carpaccio EnVerre extra krullen eendenlever 9,- 15
Peterselie dressing, kappertjes, pitjes en spek, bieslook en pecorino
WaldorfSalade 17
NoordZeeKrab, avocado, macadamia, yuzu, hangop en de hand van Boeddha
Buikspek 15
Little gem sla, kimchi en hoi sin saus
HoofdGerechten
De vangst van de dag met passende bereiding dagprijs
De ButchersSpecial met passende bereiding dagprijs
Spareribs 23
ClassicSmokey – BleusHogg of Sweet&Spicy
SchnitzelMaasplein 23
250gram met romige jager saus met champignons, uien en spekkies
Hert 35
Gegrilde spies van de rugfilet en ‘pulled’ hert van de sukade met parelcouscous en fijne groente, eigen jus en schuim van vadouvan
SteakSpies 33
250gram malse ossenhaas en ouderwets romige pepersaus
Ribeye 42
350gram uruguay grainfed beef met jus van rode wijn en Javaanse lange peper
NaGerechten
Kaasplank 15
Geen toeters en bellen, gewoon kaas !!
CrepeSuzette 2.0 9
Flensjes en sinaasappel met saus van sinaasappel en grandmarnier, gekarameliseerde walnoten en roomijs van kardemom
Tiramisu 9
Van hazelnoot en chocola met mokkaschuim, klein vleugje limoncello en roomijs
Dessert van de chef 9
De creatie van onze sas
Wilt u hier een passende wijn bij ?
BOBglas v.a 3,75 VOLglas v.a. 7,50
Heeft u een allergie, laat dit even weten aub